Sklep Naturalny - Życie zgodne z natura

Kategorie

Informacje ogólne
Informacje Prasowe o Produktach

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. 133 z dnia 29 października 1997 roku poz. 833.) Sklep Naturalny i nasza Witryna chroni dane osobowe Użytkowników. Dokument wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach serwisu. W swoich bazach posiadamy dane pochodzące z:

  • Sklep Internetowy - każdy użytkownik który robi zakupy w Sklepie Online posiada możliwość założenia własnego konta. Posiadanie własnego konta w sklepie serwisu umożliwia przy kolejnych zakupach pominięcie 'kroku' związanego z wpisywaniem danych osobowych lub firmy zamawiającego. Istnieje możliwość skasowania konta na życzenie użytkownika, a także zmiana danych.
  • Login serwera - zbieramy informacje dotyczące wykorzystania serwisu przez użytkowników oraz ich adresów IP na podstawie analizy logów dostępowych. Informacje te wykorzystywane są w celach technicznych, związanych z administracją sklepu, jak również w celach statystycznych. Informacje pochodzące z logów serwera mają charakter anonimowy i nie pozwalają na identyfikację użytkownika.
  • Pliki cookies - cookies są to informacje, które serwer zapisuje na dysku komputera użytkownika, dzięki czemu będzie mógł go 'rozpoznać' przy ponownym połączeniu. Pozwalają one nam na dostarczanie informacji dostosowanych do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkowników. Istnieje możliwość wyłączenia cookies w ustawieniach przeglądarki - utrudni to, lecz nie uniemożliwi korzystania z sklepu. Informacje pochodzące z cookies mają charakter anonimowy i nie pozwalają na identyfikację użytkownika.

Udostępnianie informacji o użytkowniku:
Sklep Naturalny nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom. Twoje dane osobowe, które nam podajesz (imię i nazwisko, adres, numer telefonu, adres e-mailowy) traktujemy jako informacje w najwyższym stopniu poufne i nikt z zewnątrz nie ma do nich dostępu.  Nie są udostępniane żadnym osobom trzecim, firmom ani organizacjom. Służą one tylko i wyłącznie do komunikacji pomiędzy nami.

Warto pamiętać:

  • po każdorazowym odejściu od komputera lub opuszczeniu naszej witryny kliknij na link 'wyloguj' znajdujący się w prawym menu
  • nikomu nie udostępniaj loginu i hasła do Twojego konta
  • Nigdy nie zwracamy się do Użytkowników o udostępnienie nam loginu lub hasła. W sieci jest wiele osób które mogą chcieć uzyskać od Ciebie informacje na Twój temat i użyć ich przeciwko Tobie lub innym osobom

Usuwanie danych:
Każdy użytkownik ma prawo do wglądu i poprawienia po zalogowaniu oraz usunięcia swoich danych osobowych zgromadzonych przez Sklep Naturalny

Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Zakupy według producentów

Logowanie
Zaloguj się tutaj jeśli masz konto lub zarejestruj się
Facebook
 
Sklep Naturalny Facebook Strona
Ostatnie posty na blogu Sklep Naturalny

Wyjątkowe kosmetyki z Morza Martwego Health & Beauty.

według sklepnaturalny on 19 Apr 2013
http://www.sklepnaturalny.com/b/2325819/1/health-beauty.html Morze Martwe to naturalna kopalnia minerałów, których ...

Bardzo ciekawa recenzja Maski Organicznej Oczyszczającej Organic Botanics

według sklepnaturalny on 06 Mar 2013
Nowa recenzja kosmetyków organicznych Organic Botanics. Tym razem wzięliśmy w obroty Organiczną Maskę Oczyszczającą. J...

Kosmetyki Naturalne |